Aardappel Poffertjes

Aardappel Poffertjes

Ingrediënten
3 eieren
120 ml. volle melk
40 gr. bloem
60 gr. instant
aardappelpuree
0,5 tl. bakpoeder
0,5 tl. citroensap
300 gr. gerookte zalm
Paar takjes dille
Mayonaise

Bereiding
1. Klop in een mengkom de eieren, melk en 2 eetlepels olijfolie door elkaar.
2. Roer de aardappelpuree, bloem, bakpoeder en het citroensap er doorheen.
3. Zet een hapjespan met een laagje olie op hoog vuur en laat 30 seconden warm worden.
4. Giet een scheutje van het beslag in de pan en bak beide kanten goudbruin.
5. leg op elk koekje een plakje gerookte zalm, een dot mayo en een takje dille.

Droge witte wijn
Deze snack is heerlijk met een goed glas droge witte wijn. Als je iets minder melk gebruikt, worden de poffertjes eerder koekjes. Het is aan jou waar je de voorkeur aangeeft.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd