Appel Vanilla Style

Appel Vanilla Style

Ingrediënten:
1 Appel
15 Gram Havermout
40 Gram Amandelmelk
4 Pecannoten in kleine stukjes 
Theelepel Chiazaad 
1 fles Callowfit Vanilla Style 
Snuf Kaneel

Voorbereiding:
- Verwarm de oven voor op 175 graden. 
Snij de bovenkant van de appel eraf en leg die apart. Die plaats je zo terug als de appel is gevuld. 
- Haal met een appelboor het klokhuis eruit.
- Snij voorzichtig nog wat meer van de binnenkant eruit, maar laat een dikke rand zitten van de appel. Zodat er vulling in kan maar ook wat appel over blijft.

Bereiding 
- Snij de uitgesneden appel in kleine stukjes. 
- Meng alle ingrediënten bij elkaar. Vul de appel en leg de appel in een schaaltje in de oven. Doe de vulling erin en zet het kapje erop. 
(Niet alle vulling past in de appel, maar leg het dan erlangs. Dan heb je een heerlijke crumble bij je appel.)

Laat 30 minuten in de oven staan. 

Na 25 minuten heb ik een beetje Vanilla Style op de bovenkant gedaan. Dan smelt die er nog in. 😋 Bij het serveren heb ik de Vanilla Style nog in overvloed op mijn bord gedrizzled. 

Gemaakt door: @femmfoodielicious

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd