Bruschetta

Bruschetta

Ingrediënten
4 grote tomaten
handje groene olijven
handje zwarte olijven
2 teentjes knoflook
flinke scheut olijfolie
halve citroen
1 el. kappertjes
1 tl. suiker
2 el. parmezaanse kaas

Voorbereiding
- Snijd de tomaten in partjes en verwijder het vruchtvlees.
- Snijd de olijven in ringetjes, snijd de knoflook in dunne plakjes en pers de citroen uit.
- Rasp de parmezaanse kaas, weeg de overige ingrediënten af en zet alles klaar.

Bereiding
1. Meng alle ingrediënten in een mengkom. Breng op smaak met peper en zout.

Houdbaarheid
Je kunt de bruschetta het beste onder de olie bewaren. Je kunt het op deze manier enkele dagen goed houden. Vers gemaakt is het uiteraard het lekkerst. Serveer met stokbrood!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd