Choco-Pistache Fudge

Choco-Pistache Fudge

Ingrediënten
120 gr. pure chocola
140 ml gecondenseerde melk
15 gr. boter
50 gr. pistache noten

Voorbereiding
- Breek de chocolade in stukjes
- Zet een diepe pan met een laagje water op het vuur en breng aan de kook.
- Bekleed een vierkant/rechthoekig bakje met bakpapier.
- Weeg de overige ingrediënten af en zet alles klaar.

Bereiding
1. Zet een koekenpan bovenop de pan met kokend water en verwarm de chocolade.
2. Voeg de gecondenseerde melk en boter toe en roer alles door door elkaar.
3. Voeg een snufje zout en de pistache noten toe als alles gesmolten is en stort het mengsel in het met bakpapier bekleedde bakje.

Wachttijd (2 uur)
4. Laat het bakje afkoelen in de vriezer of koelkast.

Vriezer of koelkast?
Wanneer je het in de koelkast bewaard, krijg je een zachte fudge. Je kunt het ook in de vriezer bewaren, maar dan is het meer een stuk chocola. Kies zelf wat je het lekkerst vind.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd