Croque Monsieur

Croque Monsieur

Ingrediënten
4 bruine boterhammen
1 el. mosterd
4 plakken ham
4 plakken kaas
100 ml. volle melk
3 eieren
2 el. worcestershiresauce
100 gr. geraspte kaas

Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Weeg de overige ingrediënten af en zet alles klaar.

Bereiding
1. Smeer de mosterd uit over alle boterhammen (een enkele zijde).
2. Leg 2 boterhammen met de mosterd kant naar boven en beleg met ham, kaas, ham, kaas.
3. Leg de andere 2 boterhammen met de mosterd kant naar beneden er bovenop.
4. Snijd de boterhammen diagonaal doormidden en prop deze in een ovenschaal.
5. Meng de eieren met de melk en giet het mengsel over de boterhammen heen.
6. Besprenkel het gerecht met worcestershiresauce en top af met geraspte kaas.
7. Verwarm de croque monsieur ongeveer 25 minuten in de oven.

Maak 'm een dag van tevoren
Bereid stap 1 t/m 5 een dag van tevoren voor en dek af met folie voor de volgende ochtend. Soms heb je behoefte aan een goed gevuld ontbijt als je een lange dag voor de boeg hebt. Met dit recept kom je de ochtend prima door. Misschien is een salade als lunch wel aan te raden!

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd