Griekse Pastasalade

Griekse Pastasalade

Ingrediënten
100 gr. rigatone (glutenvrije optie)
200 ml. tzatziki 
halve courgette
2 tomaten
halve rode ui
60 gr. zwarte olijven
200 gr. kropsla
100 gr. fetakaas

Voorbereiding
- Breng een soeppan met water aan de kook, bereid de pasta volgens de verpakking en spoel meteen af met koud water als de pasta gaar is, zodat deze niet doorgaard.
- Was de tomaten, courgette en kropsla. Snijd in gewenste grootte/vorm.
- Snijd de halve ui in flinterdunne halve ringen en snijd de olijven door de helft.
- Weeg de overige ingrediënten af en zet alles klaar.

Bereiding
1. Voeg alle ingrediënten in een mengkom en schep alles goed om.
2. Brokkel de fetakaas over het gerecht en serveer met peper, zout en olijfolie.

Broodje erbij?
Laat de pasta weg en serveer de salade met vers afgebakken stokbrood en een bakje tzatziki!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd