Groene Pastasalade

Groene Pastasalade Avocado Limoen

Ingrediënten
300 gr. pasta (glutenvrije optie)
2 avocado’s
100 ml. yoghurt
150 gr. cherrytomaatjes
150 gr. mais (uit blik)
1 limoen
1 tl komijn

Voorbereiding
- Breng een soeppan met 1 liter water aan de kook, bereid de pasta volgens de verpakking en spoel meteen af met koud water als de pasta gaar is, zodat deze niet doorgaard.
- Halveer de cherrytomaatjes, pers de limoen en ontpit de avocado.
- Weeg de overige ingrediënten af en zet alles klaar.

Bereiding
1. Pureer 1 avocado, yoghurt, limoensap, komijnpoeder en een snufje zout met de staafmixer of blender en voeg peper en zout toe naar smaak.
2. Snijd de andere avocado in blokjes en doe deze samen met de pasta, mais en
cherrytomaatjes in een mengkom.
3. Giet de saus erover en meng alles goed door elkaar.

Weinig tijd?
De perfecte snelle hap en toch voedzaam. Je kunt het makkelijk nog een dagje in de koelkast bewaren. Hou je van crunchy? Voeg uitgebakken spekjes of croutons toe.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd