Herfstige Pasta

Herfstige Pasta

Ingrediënten
200 gr. tagliatelle
1 citroen
1 el. verse tijm
1 el. peterselie
150 gr. kastanje paddenstoelen
2 el. Parmezaanse kaas
1 teentje knoflook
klontje boter

Voorbereiding
- Breng een soeppan met water aan de kook en kook de pasta volgens de verpakking.
- Hak de knoflook, peterselie en tijm fijn en rasp de parmezaanse kaas.
- Snijd de paddenstoelen in plakjes en rasp de schil van de citroen.

Bereiding
1. Zet een hapjespan met een klontje boter op hoog vuur en laat 30 seconden warm worden.
2. Bak de paddenstoelen goudbruin, voeg daarna de knoflook toe en draai het vuur laag.
3. Voeg nu alle overige ingrediënten toe en meng alles goed door elkaar.

Voor- of hoofdgerecht?
Dit gerecht leent zich prima voor een klein voorgerecht als je de porties aanpast. Het is zeer smaakvol met relatief weinig ingrediënten. Breidt het gerust uit met blauwe kaas, noten, doperwten en/of hamblokjes.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd