Oude Kaas-Uien Compote Hapjes

Oude Kaas-Uiencompote Hapjes

Ingrediënten
1 (afbak) stokbrood (glutenvrije optie)
4 plakken oude kaas
12 el. uiencompote
Verse peterselie

Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 180 graden.

Bereiding
1. Snijd het stokbrood in 12 sneetjes.
2. Snijd de plakken kaas in drie even grote stukken en verdeel over de sneetjes.
3. Smeer de sneetjes in met uiencompote en verwarm 10 minuten in de oven of serveer het hapje koud! Garneer het nog even met peper, zout en vers gehakte peterselie.

Snel op tafel!
Als je de uiencompote al hebt gemaakt, is dit gerecht zo op tafel gezet. Probeer ‘m ook eens op een toastje of op een plaattaart van bladerdeeg. Leuk op een verjaardag of borrel, maar ook een prima combinatie (met rucola) voor op je broodje tijdens de lunch!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd