Rode Bietenlasagne

Rode Bietenlasagne

Ingrediënten
200 gr rode bieten (gekookt)
100 gr geitenkaas
50 ml warm water
50 gr walnoten
3 a 4 lasagneplakken
100 gr. geraspte kaas

Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Rasp de bieten en crush de walnoten.
- Weeg alle overige ingrediënten af en zet alles klaar.

Bereiding
1. Meng de geitenkaas met het water en roer alles tot een witte saus.
2. Voeg de gecrushte walnoten toe en breng op smaak met peper en zout.
3. Smeer een flinke schep van de witte saus op de bodem van een ovenschaaltje.
4. Bedek het met een lasagneblad en bestrijk deze weer met een schep rode bieten.
5. Bouw de lasagne verder af en eindig met witte saus.
6. Bedek de lasagne met een laag geraspte kaas en verwarm 30 minuten in de oven.

Voordelen van rode bieten
Ze zijn rijk aan vitaminen en mineralen, werken ontgiftigend, zitten vol anti-oxidanten, verlagen de bloeddruk en het cholesterol en verhogen ook nog eens je uithoudingsvermogen!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd