Snelle Makreel Pasta

Snelle Makreelpasta

Ingrediënten
300 gr. farfalle (glutenvrije optie)
250 gr. makreelfilet
100 ml. crème fraîse
1 rode ui
Halve courgette
100 gr. doperwten
30 gr. pijnboompitten

Voorbereiding
- Breng een soeppan met water aan de kook en kook de farfalle volgens de verpakking.
- Halveer de courgette en snijd deze daarna in plakjes.
- Snijd de ui in halve ringen, weeg de overige ingrediënten af en zet alles klaar.

Bereiding
1. Zet een hapjespan met een laagje olie op hoog vuur en laat 30 seconden warm worden.
2. Bak de ui tot deze glazig is en voeg daarna de courgette, doperwten en pijnboompitten toe en bak 3 minuten mee.
3. Ontvel de makreelfilets en pluk deze los boven de pan in hapklare stukken.
4. Voeg de pasta en crème fraîse toe en breng op smaak met peper en zout.

Snel klaar en toch gezond!
Tijdens het koken van de pasta kun je eigenlijk alles al voorbereiden. Je kunt natuurlijk extra groenten of spaanse peper toevoegen, maar de basis is zeer smaakvol


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd