Spruitjes Schotel

Spruitjes Schotel

Ingrediënten
600 gr. spruitjes
600 gr. aardappels
2 speklapjes
1 ui
1 el mosterd
1 tl paprikapoeder
1 tl kerriepoeder

Bereiding
1. Maak de spruitjes schoon en schil de aardappels en snij ze in stukjes.
2. Kook de spruitjes en de aardappeltjes 10 minuten. Giet ze daarna af. 
3. Snipper ondertussen de ui en snij het speklapje in reepjes.
4. Bak in een koekenpan of wok de ui glazig. 
5. Voeg daarna de spekreepjes toe. Laat dit even aanbakken zodat de spek wat krokant wordt. 
6. Voeg dan de mosterd toe. Roer goed door. Doe de aardappeltjes erbij en bak even mee. 
7. Voeg de spruitjes en de kruiden toe. Naar smaak kan je nog peper en zout toevoegen.


Gemaakt door @gezelligerecepten

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd